Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç kestirmek

Rüyada saç kestirmek

Rüyada saç kestirmek çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, söylediklerinin çıkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saç kestirmek gördüyseniz:

  • Belli başlı girişimleriniz yaratıcı olmanız durumunda daha sağlıklı ilerlemeye başlayabilir.

Rüyada saç kestirdiğini görmek rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına delalettir.

Rüyada annemin saçımı kestiğini görmek rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada saç kestirmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine işarettir.

Rüyada saçını kestirmek istemek mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşını saçını kestiğini görmek dinini yaşayacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına işarettir.

Rüyada kuaför saç kestirmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, sorunların ve tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada oğlunun saçını kestirmek üzüleceğine, pişman olacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada saç kestirdiği görmek helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments