Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunun saçını kestirmek

Rüyada oğlunun saçını kestirmek

Rüyada oğlunun saçını kestirmek alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine, bununla birlikte işlerin boş verileceğine, ters giden durumların düzeleceğine, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, üzüleceğine ve kırılacağına, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada oğlunun saçını kestirmek gördüyseniz:

  • Verilecek sözler hayatınızı değiştirebilir.

Rüyada oğlunun saçını kestirmek zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, yapılan işlerin fazla kar getireceğine işarettir.

Rüyada oğlunun saçını kestiğini görmek eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına yorulur.

Rüyada oğlunun sakalını kestiğini görmek başarılarının ve kazancının artacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, işlerinin gelişme göstereceğine işarettir.

Rüyada oğlunu kestiğini görmek kazancının günden güne düşeceğine, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına, alım zorluğu yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçının kestirdiğini görmek rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada saçlarını kestirmiş görmek kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının saçını kestiğini görmek inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, kem gözlere gelineceğine, sorunlarını çözebileceğine inanılır.

Rüyada saç kısa kestirmek makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments