Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçını kestirmek istemek

Rüyada saçını kestirmek istemek

Rüyada saçını kestirmek istemek vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçını kestirmek istemek gördüyseniz:

  • Aileniz, eşiniz ya da işvereniniz size karşı anlayışsız tutumlara girebilir.

Rüyada saç kestirmeyi istemek işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine delalettir.

Rüyada saç kestirmek istemek aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçlarını kestirmek istemek onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına delalet eder.

Rüyada saçını kestirmek istemek başı sıkışmış kişilere destek olacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada birinin saçının kestiğini görmek eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine inanılır.

Rüyada saçlarının kestirdiğini görmek büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına alamet eder.

Rüyada saçını kestirirken görmek o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine işaret eder.

Rüyada saç kısa kestirmek erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, doğruluğu bulacağına, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments