Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç kestirdiğini görmek

Rüyada saç kestirdiğini görmek

Rüyada saç kestirdiğini görmek kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, zorlukların geride kalacağına, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saç kestirdiğini gördüyseniz:

  • Dikkatle dinlememeniz durumunda sunulan şeyleri veya teklifleri yanlış yorumlayabilirsiniz.

Rüyada saçı kısacık kestirmek en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada saç kestirmeye gitmek insanlarla iç içe olacağına, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına delalettir.

Rüyada bebek saçı kestirmek mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının saç kestirdiğini görmek barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, zor günlerin geride kalacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına delalet eder.

Rüyada saç uçlarını kestirmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına işaret etmektedir.

Rüyada berbere saç kestirmek kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan rüya sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına işaret eder.

Rüyada saç kestirip sarıya boyatmak düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine delalet eder.

Rüyada kuaförde saç kestirdiğini görmek huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments