Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç kestirdiği görmek

Rüyada saç kestirdiği görmek

Rüyada saç kestirdiği görmek çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine işarettir.

Rüyada saç kestirdiği gördüyseniz:

  • Paranızı korumalısınız.

Rüyada saç kestirdiği görmek ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine delalet etmektedir.

Rüyada saç kestirmek ve sarıya boyatmak yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin saçını kestiğini görmek gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada saç kestirmiş olmak insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok az saç kestirmek hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçı kestirmiş görmek sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, mutluluk gözyaşı dökeceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçlarını kısa kestirmek mutluluk dolu haberler alacağına, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçını kestirmek gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments