Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç kesildiğini görmek

Rüyada saç kesildiğini görmek

Rüyada saç kesildiğini görmek kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına, maddi durumunun düzeleceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, büyük paralar kazanacağına işaret eder.

Rüyada saç kesildiğini gördüyseniz:

  • Yaşlı kimselerle veya otorite konumundaki kimselerle ilişkileriniz zordur.

Rüyada kendi saçının kesildiğini görmek onların başarıları ile gururlanacağına, rızkın çoğalacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine inanılır.

Rüyada saçımın kesildiğini görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada saçını kesilmesini görmek aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kızının saçının kesilmesini görmek hileli bir işle karşılaşılacağına, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocasının saçının kesildiğini görmek yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına inanılır.

Rüyada birinin saçının kesildiğini görmek sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, kazancın daha da arttırılacağına yorulur.

Rüyada saçının biri tarafından kesildiğini görmek kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada başka birinin saçının kesildiğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments