Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçımın kesildiğini görmek

Rüyada saçımın kesildiğini görmek

Rüyada saçımın kesildiğini görmek sağlığın bozulacağına, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, el üstünde tutulacağına, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada saçımın kesildiğini gördüyseniz:

  • Hayatınızın bazı bölümlerinin yeniden yapılandırılmaya ihtiyacı var.

Rüyada saçı kesilirken görmek zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına delalettir.

Rüyada saçımın kısa kesildiğini görmek hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine tabir olunur.

Rüyada saç kesip vermek maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçların kesildiğini görmek zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada saç kesildiğini görmek bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, yeni bir makama sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada saç kesilmek imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, çocuk sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada saçlarımın kesildiğini görmek darlık çektiği günlerini unutacağına, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçı kesilmek hem de çok üzüleceğine, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments