Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının saçının kesilmesini görmek

Rüyada kızının saçının kesilmesini görmek

Rüyada kızının saçının kesilmesini görmek barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, kötü durumlara düşeceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kızının saçının kesilmesini gördüyseniz:

  • Evliyseniz eşiniz beklenmedik bir davranışı sizi son derece mutlu edebilir.

Rüyada kızının saçının kesildiğini görmek kırılan bir kalbin tamir edileceğine, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada kızının saçlarının kesildiğini görmek hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına, isteklerinin yerine geleceğine, hayır duaları alacağına inanılır.

Rüyada kızının saçının kesilmesini görmek sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada kızının kesildiğini görmek iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına inanılır.

Rüyada kızının boğazının kesildiğini görmek sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızının parmağının kesildiğini görmek ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçlarını kesildiğini görmek kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine delalettir.

Rüyada saçlarının zorla kesildiğini görmek daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments