Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasının saçının kesildiğini görmek

Rüyada kocasının saçının kesildiğini görmek

Rüyada kocasının saçının kesildiğini görmek kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, işlerinde çok başarılı olacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına alamet eder.

Rüyada kocasının saçının kesildiğini gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşma, sözleşme ya da bağlanması gereken hangi durum varsa hayat bulması için elinizden gelen herşeyi yapmalı, sağlık konularında yapılması gereken şeyleri ihmal etmemeli, yardım gerekiyorsa istemelisiniz.

Rüyada kocasının saçının kesildiğini görmek hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına işarettir.

Rüyada saçlarını kesildiğini görmek rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kötü gününü de paylaşacağına inanılır.

Rüyada saç kesildiğini görmek işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kardeşinin saçının kesildiğini görmek elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, kazancının eksilmeyeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada saçı kesilirken görmek aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yakınının saçının kesildiğini görmek zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, bazı sırların açığa çıkacağına, sevinileceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçın kesildiğini görmek elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçımın kısa kesildiğini görmek başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments