Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi saçının kesildiğini görmek

Rüyada kendi saçının kesildiğini görmek

Rüyada kendi saçının kesildiğini görmek karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, düşmanlar ile mücadele edeceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına alamet eder.

Rüyada kendi saçının kesildiğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda karar almadan, anlaşmalar yapmadan, sözler vermeden veya paranızı bağlamadan önce çok dikkatli düşünmeniz gerekiyor.

Rüyada saçların kesilmesini görmek zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına işarettir.

Rüyada saçını kesilmesini görmek sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada saçımın kısa kesildiğini görmek uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçının zorla kesildiğini görmek rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, borçlarından kurtulacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine delalet eder.

Rüyada başkasının saçının kesildiğini görmek diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına alamet eder.

Rüyada saç kesip yemek çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına alamet eder.

Rüyada saçı kesildiğini görmek evlerindeki huzurun artacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçını kesildiğini görmek sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments