Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçının biri tarafından kesildiğini görmek

Rüyada saçının biri tarafından kesildiğini görmek

Rüyada saçının biri tarafından kesildiğini görmek aile hayatının kötüye gideceğine, kendinden emin adımlar atacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, büyük tartışmaların yapılacağına, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına alamet eder.

Rüyada saçının biri tarafından kesildiğini gördüyseniz:

  • Dikkatli şekilde dinlemeden veya önyargıyla hareket etmek önemli bir noktayı kaçırmanıza neden olabilir.

Rüyada başkası tarafından saçının kesildiğini görmek herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçının başkası tarafından kesildiğini görmek yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, tüm parasını kaybedeceğine işarettir.

Rüyada saçının biri tarafından kesildiğini görmek her zaman çok üzgün olacağına, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada biri tarafından kesilmek insanların güvenini kazanacağına, adını kirleteceğine, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada biri tarafından kesildiğini görmek bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, konforunun yerinde olacağına, yeni bir ilişki yaşanacağına delalettir.

Rüyada başkası tarafından tırnağı kesilmek haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, borçların biteceğine, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşının saçının kesildiğini görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçının zorla kesildiğini görmek maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments