Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin saçının kesildiğini görmek

Rüyada birinin saçının kesildiğini görmek

Rüyada birinin saçının kesildiğini görmek bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine işarettir.

Rüyada birinin saçının kesildiğini gördüyseniz:

  • Şiddetli bir geçimsizlik, bir kavga ya da benzeri bir şey meydana gelebilir.

Rüyada kendi saçının kesilmesini görmek herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine işaret eder.

Rüyada saçı kesildiğini görmek endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, rüya sahibinin uyarı alabileceğine, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına işaret eder.

Rüyada saçlarının kesilmesini görmek emeklerinin yarıda kalacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine tabir olunur.

Rüyada saç kesip vermek insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, yorgun ve hasta hissedeceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine yorulur.

Rüyada saçın kesilmesini görmek sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının saç kesildiğini görmek kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, çok üzüleceğine, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine alamet eder.

Rüyada bir başkasının saçının kesildiğini görmek problemlere çözüm bulunacağına, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına delalettir.

Rüyada saçın çok kısa kesildiğini görmek şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments