Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinin saçının kesildiğini görmek

Rüyada başka birinin saçının kesildiğini görmek

Rüyada başka birinin saçının kesildiğini görmek kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, çıkılan yolculukların şans getireceğine, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, bir sebeple sorun yaşayacağına, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına inanılır.

Rüyada başka birinin saçının kesildiğini gördüyseniz:

  • Olası sonuçları üzerinde düşünmek ya da hesaplar yapabilmek için zaman isteyebilirsiniz.

Rüyada başka birinin saçının kesildiğini görmek uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sorunlarının birken beş olacağına yorulur.

Rüyada başka birinin ayağının kesildiğini görmek çözüm bulmak için fikir danışacağına, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, sorunlarını halletmeyi başaracağına rivayet eder.

Rüyada başka birinin kolunun kesildiğini görmek öfkeli hareketlerde bulunacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına inanılır.

Rüyada kadının saçının kesildiğini görmek bazı kaynakların tükeneceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada saç kesildiğini görmek moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına işarettir.

Rüyada istemeden saçının kesildiğini görmek masa başı bir işe girileceğine, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına delalet eder.

Rüyada saçımın kısa kesildiğini görmek endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi saçının kesildiğini görmek hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, hevesinin kursağında kalacağına, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments