Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kar çiğnemek

Rüyada kar çiğnemek

Rüyada kar çiğnemek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, sinirlerinin yıpranacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kar çiğnemek gördüyseniz:

  • Rekabetçi yönünüzü hafife alan bazı kişiler ilerlemek istediğiniz önemli bir yolda sizi engellemeye çalışabilirler.

Rüyada kar çiğnemek sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, büyük kazanç elde edeceğine, hayırlı ve güzel haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada oruçlu sakız çiğnemek kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hap çiğnemek arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına rivayet eder.

Rüyada namaz kılarken sakız çiğnemek gelirinin daimi olacağına, faydalı şeyler yapacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üzüm çiğnemek toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına delalet eder.

Rüyada oruçlu iken sakız çiğnemek hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine inanılır.

Rüyada ekmeği çiğnemek zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bozuk para çiğnemek dertlerin günden güne artacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments