Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dal kırmak

Rüyada dal kırmak

Rüyada dal kırmak kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, yaşamının belli bir düzene oturacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, maddi anlamda çok zorlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine işarettir.

Rüyada dal kırmak gördüyseniz:

  • Her zaman başkalarını düşünerek davranmak kolay olmayabilir.

Rüyada ağacın dalını kırmak ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dal kırmak maddi olarak çok huzurlu olunacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına işaret eder.

Rüyada ağaçtan dal kırmak isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, resmi bir göreve getirileceğine, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada yeşil dal kırmak düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çiçek dalı kırmak yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada çam dalı kırmak elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına tabir olunur.

Rüyada asma dalı kırmak işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuru dal kırmak hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments