Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otobüsün bozulduğunu görmek

Rüyada otobüsün bozulduğunu görmek

Rüyada otobüsün bozulduğunu görmek sıkıntıdan sonra ferahlamaya, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada otobüsün bozulduğunu gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız biraz durulabilir.

Rüyada otobüsün bozulduğunu görmek işlerin de yolunda gideceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin kızlığının bozulduğunu görmek kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada düğünün bozulduğunu görmek iyileşme göstereceğine, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada bekaretin bozulduğunu görmek maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada kızının kızlığının bozulduğunu görmek üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, bahtının açık olacağına, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine rivayet eder.

Rüyada kızlığının bozulduğu görmek hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, imkânların çok daha iyi olacağına işaret eder.

Rüyada çamaşır makinesi bozulduğunu görmek sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, çok hayırlı şeylere, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada çamaşır makinesinin bozulduğunu görmek ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments