Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ters saat görmek

Rüyada ters saat görmek

Rüyada ters saat görmek maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, çalışmalarının takdir edileceğine, büyük bir adım atılacağına, hırpalanacağına, darp edileceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, neşeleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada ters saat gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki kişiler sorgulanması gereken tek bir nedenle belli bir pozisyona tutunmuş olabilirler.

Rüyada saati ters takmak insanlar arasında yüceleceğine, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ters saat görmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, başarının adım adım yaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada saati ters görmek muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine işarettir.

Rüyada ters şemsiye görmek bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, güzel bir haneye sahip olunacağına işarettir.

Rüyada ters ayna görmek çok büyük bir baskı altına gireceğine, ileriye gideceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayağı ters görmek kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada yatağa ters yatmak malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, mal ve varlık sahibi olacağına, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ters halı görmek sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, çok ünlü bir kişi olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments