Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küpeyi ters takmak

Rüyada küpeyi ters takmak

Rüyada küpeyi ters takmak işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, büyük başarı kazanacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, işlerinin açılıp kazancının artacağına, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına alamet etmektedir.

Rüyada küpeyi ters takmak gördüyseniz:

  • Ciddi konulardan uzak durun.

Rüyada küpeyi ters takmak varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözlüğü ters takmak başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine alamet eder.

Rüyada saati ters takmak daha kötü günler yaşayacağına, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada kolye küpe takmak kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kulağa küpe takmak haksızlıklara da karşı geleceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına delalet eder.

Rüyada kulağına küpe takmak aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, sorunlarının birken beş olacağına yorulur.

Rüyada yeni küpe takmak zorlukların geride kalacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın küpe takmak yaşamının tazeleneceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments