Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanlış saat görmek

Rüyada yanlış saat görmek

Rüyada yanlış saat görmek kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, ruhunun da şifaya kavuşacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, yaşadığı olayların kötü gideceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yanlış saat gördüyseniz:

  • Tartışmaları fazla uzatmadan geçiştirirseniz olayların büyümesini önleyebilirsiniz.

Rüyada saati yanlış görmek endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada yanlış saat görmek evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada otobüsten yanlış yerde inmek hayırlı haberler duyacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine delalet eder.

Rüyada namaza yanlış niyet etmek verdiği sözleri yerine getireceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cuma namazını yanlış kılmak verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına yorulur.

Rüyada abdesti yanlış almak karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına işaret eder.

Rüyada kabede yanlış namaz kılmak ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, tüm arzularının yerine geleceğine yorulur.

Rüyada yanlış sınava girmek hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, işlerin yakın zamanda bozulacağına, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments