Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saat sesi duymak

Rüyada saat sesi duymak

Rüyada saat sesi duymak ağız tadının yerinde kalacağına, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, eşi ile problemler yaşayacağına, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına alamet eder.

Rüyada saat sesi duymak gördüyseniz:

  • İstikrarsız tavırları ya da beklenmedik hareketleri olan kişiler nedeniyle endişeli olabilirsiniz.

Rüyada saat sesi duymak hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, işinin gücünün de rast gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının sesini duymak zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada cebrail as sesini duymak fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine delalettir.

Rüyada sesi duymak düşmanından uzak olacağına, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, kolay yollardan kazanacağına delalet eder.

Rüyada gel sesi duymak hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayattan yana umudunun kırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güvercin sesi duymak hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, çok büyük ses getireceğine, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada horoz sesi duymak kötü günler yaşayacağına, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kavga sesleri duymak geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments