Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının sesini duymak

Rüyada başkasının sesini duymak

Rüyada başkasının sesini duymak övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, büyük mutluluklar yaşanacağına, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının sesini duymak gördüyseniz:

  • İşinizdeki gerilimli ortam sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebilir.

Rüyada denizin sesini duymak çok büyük paralar kazanacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ses duyduğunu görmek ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine rivayet eder.

Rüyada sesler duymak deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada salavat sesi duymak amaçlarınızın gerçekleşeceğine, haneye nifak gireceğine, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek sesler duymak kırgınlıkların geçeceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine yorulmaktadır.

Rüyada hoca sesi duymak büyük bir gelir toplayacağına, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine işaret eder.

Rüyada mezarlıkta ezan sesi duymak yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kabirden ses duymak büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments