Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gel sesi duymak

Rüyada gel sesi duymak

Rüyada gel sesi duymak çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, varolan borçların ödeneceğine, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, sağlığının da bozulacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine yorulmaktadır.

Rüyada gel sesi duymak gördüyseniz:

  • Ziyaretler veya kısa mesafeli yolculuklar söz konusu olabilir.

Rüyada insan ses duymak sevgi ve barış ortamının kurulacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, arzu ve isteklerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada melek sesi duymak işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, diploma ve meslek sahibi olacağına, hasta olanlar için şifa bulmaya işaret eder.

Rüyada ney sesi duymak atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada anne baba sesi duymak ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, geçiminin yerinde olacağına, işlerinin baltalanacağına yorulur.

Rüyada rüzgar sesi duymak birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üç harflinin sesini duymak çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, kem gözlerden ve nazardan korunacağına işaret eder.

Rüyada davul sesi duymak hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, iç dünyasının da güzelleşeceğine inanılır.

Rüyada silah sesi duymak ve görmek yeni işlere atılacağına, Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments