Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sesi duymak

Rüyada sesi duymak

Rüyada sesi duymak çektiği eziyetle baş başa kalacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, hatalı yollara gireceğine, sermaye kaybedeceğine, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına alamet eder.

Rüyada sesi duymak gördüyseniz:

  • Seyahatler ya da fiziksel aktiviteler esnasında dikkatli hareket etmenizde fayda var, sakarlıklara açıksınız.

Rüyada sesler duymak malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, birçok engelin aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sur sesi duymak sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada cebrailin sesini duymak aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, hak yolundan ayrılmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş anne sesini duymak malının ve kazancının tam olacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, birçok işin birlikte yapılacağına işarettir.

Rüyada çok şiddetli ses duymak bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, tabiatı kötü olan kişiye yorulmaktadır.

Rüyada balık sesi duymak evlat sahibi olacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada helikopter sesi duymak yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına delalet eder.

Rüyada yüksek sesler duymak çok kazançlı yatırımlara gireceğine, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments