Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercin sesi duymak

Rüyada güvercin sesi duymak

Rüyada güvercin sesi duymak yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada güvercin sesi duymak gördüyseniz:

  • Çekinmeden yatırımda bulunabilirsiniz.

Rüyada güvercin sesi duymak bekârlığına da veda edeceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine delalettir.

Rüyada anne baba sesi duymak hastalanacağına, üzüleceğine, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, mirasa inanılır.

Rüyada sevdiğinin sesini duymak eline güzel fırsatların geçeceğine, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, kendi bildiğini okuyacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuran okuyan kadın sesi duymak kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, geçim sıkıntısı yaşanılacağına, icat yapacağına alamet eder.

Rüyada yangın sesi duymak hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına işarettir.

Rüyada domuz sesi duymak aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine inanılır.

Rüyada cam kırılma sesi duymak küs olduğu kişilerle barışacağına, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada nefes sesi duymak geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments