Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saat satın almak

Rüyada saat satın almak

Rüyada saat satın almak çaresizliğinin büyüyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına delalet eder.

Rüyada saat satın almak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan ani ödemeler veya koşullar yüzünü gösterebilir.

Rüyada duvar saati satın almak sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, onlardan fayda göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada çalar saat satın almak mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, sırrın kimselere söylenmeyeceğine, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada saat satın almak kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, mutsuz olacağına, üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada kol saati satın almak uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada kol saat satın almak yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına inanılır.

Rüyada saat satın aldığını görmek sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, huzur ve saadet bulacağına alamet eder.

Rüyada ters saat görmek sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine tabir olunur.

Rüyada saatini kırmak içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments