Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kol saati satın almak

Rüyada kol saati satın almak

Rüyada kol saati satın almak hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, yolunun ve geleceğinin açık olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kol saati satın almak gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası daha fazla sorun anlamına gelebilir.

Rüyada kol saat satın almak üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, malına gelecek zarara, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine işarettir.

Rüyada kol saati satın almak uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, evlatlarından hayır bulacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine delalettir.

Rüyada çalar saat satın almak dünya malına kavuşulacağına, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine inanılır.

Rüyada saat satın aldığını görmek hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine delalet eder.

Rüyada duvar saati satın almak bir sebeple zorluklara düşüleceğine, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Rüyada saat satın almak iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine kol saati hediye ettiğini görmek elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına işarettir.

Rüyada altın kol saati hediye almak arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments