Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hediye saat görmek

Rüyada hediye saat görmek

Rüyada hediye saat görmek emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, içsel güvensizliklerinize, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına delalettir.

Rüyada hediye saat gördüyseniz:

  • Bazı kişiler gerçekten sıkıntı verebilir ya da yıpratıcı olabilir.

Rüyada altın saat hediye etmek bir süre iş bulmakta zorlanacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına delalet eder.

Rüyada kol saati hediye almak ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, işlerin büyük kazanç getireceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına işarettir.

Rüyada hediye saat takmak işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada hediye kol saati almak rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kol saati hediye aldığını görmek kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada gümüş saat hediye almak ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada birine saat hediye etmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına yorulur.

Rüyada duvar saati hediye etmek huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments