Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saat almayı görmek

Rüyada saat almayı görmek

Rüyada saat almayı görmek ister istemez çok üzüleceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, sevdiğine kavuşacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine delalet eder.

Rüyada saat almayı gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sevgi bağlantılı ilişkilerinizde olumlu değişiklikler var.

Rüyada saat alıp takmak iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, rahat bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada saat almaya gitmek rızkın günden güne genişleyeceğine, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına alamet etmektedir.

Rüyada saat almayı görmek sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada alnını kaşımak maddi yükümlülüklerinin artacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada azrailin canını almaya geldiğini görmek ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, çok büyük kazanç sağlanacağına işaret eder.

Rüyada yorganı alıp gitmek yüklü miktarda kazanç getireceğine, bol dua edeceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına işaret etmektedir.

Rüyada araba alıp gezmek dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, işlerini düzene sokacağına delalet eder.

Rüyada kişiyi kilo almış görmek yeni bir alışkanlık edinileceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments