Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorganı alıp gitmek

Rüyada yorganı alıp gitmek

Rüyada yorganı alıp gitmek gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, uygulayacağına, ters giden işlerin normale döneceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yorganı alıp gitmek gördüyseniz:

  • Evinizi veya özel ilişkilerinizi ilgilendiren değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada yorganı alıp gitmek düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına tabir olunur.

Rüyada bavulunu alıp gitmek eline para geçeceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada süt almaya gitmek daha fazla para kazanacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada para almaya gitmek insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, tamamlanmadan kalacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına rivayet eder.

Rüyada saat almaya gitmek işinde de hep başarılı olacağına, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine işarettir.

Rüyada simit almaya gitmek sermayenin harcandığına değeceğine, problemlerinin biteceğine, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelinlik almaya gitmek elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, zaaflarına kapılacağına delalettir.

Rüyada çorap almaya gitmek maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına, hem de çok üzüleceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments