Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada azrailin canını almaya geldiğini görmek

Rüyada azrailin canını almaya geldiğini görmek

Rüyada azrailin canını almaya geldiğini görmek güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, umutlarının kırılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada azrailin canını almaya geldiğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda kafanızda şüpheler olabilir.

Rüyada azrailin can almaya geldiğini görmek kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada azrailin canını almaya geldiğini görmek sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, feraha ermeye, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine inanılır.

Rüyada azrail canını alırken görmek hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada azraili canımı alırken görmek idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına yorulur.

Rüyada azrail can alırken görmek rüya sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine delalettir.

Rüyada alnından kan geldiğini görmek rakiplerine yenileceğine, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve rüya sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada gelin almaya gelmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, başarısının artacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine işaret eder.

Rüyada can verdiğini görmek yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments