Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ruj aldığını görmek

Rüyada ruj aldığını görmek

Rüyada ruj aldığını görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, sorununu kolayca çözeceğine, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, insanların hayır dualarını alacağına, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ruj aldığını gördüyseniz:

  • Tek yanlı düşünmemeniz gerekiyor.

Rüyada kırmızı ruj aldığını görmek mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine işarettir.

Rüyada ruj aldığını görmek tüm fırsatları değerlendireceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, kendisini eve kapatacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı rujlu birini görmek bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, rüyayı gören kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mor ruj görmek sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı rujlu kadın görmek onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada ruj lekesi görmek gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına inanılır.

Rüyada ruj almak girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, sırtının yere gelmeyeceğine, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kahverengi ruj sürmek üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments