Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada reyhan koparmak

Rüyada reyhan koparmak

Rüyada reyhan koparmak hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına inanılır.

Rüyada reyhan koparmak gördüyseniz:

  • Kafanızda soru işareti olan veya emin olmadığınız konularda ilerlemek veya anlaşmak zorunda değilsiniz.

Rüyada reyhan fidesi görmek çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına inanılır.

Rüyada reyhan koparmak yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada reyhan görmek çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına işaret etmektedir.

Rüyada reyhan ektiğini görmek iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, belalardan korunacağına tabir olunur.

Rüyada reyhan ekmek kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada saksıda reyhan görmek inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuru reyhan görmek akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, sıkıntılarının günden güne artacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına inanılır.

Rüyada kurutulmuş reyhan görmek kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, kafasının karışacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments