Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada reyhan görmek

Rüyada reyhan görmek

Rüyada reyhan görmek kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada reyhan gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya kişisel planlarınızı ilgilendiren başlıklarda özgür alana ihtiyaç duyabilirsiniz.

Rüyada kuru reyhan görmek çok dikkat çekeceğine, eğlenceli şekilde yaşayacağına, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına işaret eder.

Rüyada reyhan tarlası görmek işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına alamet eder.

Rüyada reyhan koparmak çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada reyhan tohumu görmek bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, yenilenme yaşayacağına işaret eder.

Rüyada reyhan çiçeği görmek umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına tabir olunur.

Rüyada reyhan dikmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada saksıda reyhan görmek çok daha iyi bir konuma geleceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada reyhan ekmek şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, kızgınlıkların geçeceğine, karalar bağlayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments