Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saksıda reyhan görmek

Rüyada saksıda reyhan görmek

Rüyada saksıda reyhan görmek uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, yollarının açılacağına, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada saksıda reyhan gördüyseniz:

  • Hiçkimsenin başarabileceklerinizi engellemesine izin vermemelisiniz.

Rüyada saksıda reyhan görmek sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine rivayet eder.

Rüyada reyhan fidesi görmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına yorulur.

Rüyada reyhan ektiğini görmek kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, sorunların ve engellerin biteceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine tabir olunur.

Rüyada kuru reyhan görmek aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine işaret eder.

Rüyada reyhan dikmek kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine alamet eder.

Rüyada reyhan koparmak maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada reyhan tohumu görmek ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, büyük bir projeye girileceğine tabir olunur.

Rüyada reyhan tarlası görmek insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments