Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada reyhan ekmek

Rüyada reyhan ekmek

Rüyada reyhan ekmek çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına delalettir.

Rüyada reyhan ekmek gördüyseniz:

  • Çevrenizde çok fazla fırsat ya da olanak olmasına rağmen, kalbiniz ya da sezgileriniz sizi yanlış yöne sevk edebilir.

Rüyada reyhan ekmek başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine işaret eder.

Rüyada reyhan ektiğini görmek iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada reyhan koparmak maddi gücünün yerine geleceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine işarettir.

Rüyada reyhan dikmek çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına işaret eder.

Rüyada yeşil reyhan görmek bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, rızkın genişleyeceğine rivayet eder.

Rüyada kuru reyhan görmek azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, sevineceğine, beklediklerini duyacağına delalettir.

Rüyada saksıda reyhan görmek hem çok mutlu olacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına işaret eder.

Rüyada reyhan koklamak maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments