Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada reyhan dikmek

Rüyada reyhan dikmek

Rüyada reyhan dikmek evlilik yolunda bir adım atılacağına, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada reyhan dikmek gördüyseniz:

  • Evdeki sorunlar hedeflerinize ulaşmanızı engelliyor.

Rüyada reyhan dikmek buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada reyhan tohumu görmek trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına delalettir.

Rüyada reyhan koklamak ters giden durumların düzeleceğine, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil reyhan görmek durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına işaret etmektedir.

Rüyada reyhan koparmak keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuru reyhan görmek saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, kaybettiği şeyi bulmasına inanılır.

Rüyada reyhan tarlası görmek bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına delalettir.

Rüyada reyhan fidesi görmek yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, zevkli ve güzel hale geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments