Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada reyhan çiçeği görmek

Rüyada reyhan çiçeği görmek

Rüyada reyhan çiçeği görmek toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, kazancı arttıracağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, parasal ve ruhsal sorunların artacağına inanılır.

Rüyada reyhan çiçeği gördüyseniz:

  • Cömertliğiniz size bazen zor anlar yaşatıyor.

Rüyada reyhan çiçeği görmek hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına inanılır.

Rüyada reyhan tohumu görmek yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada reyhan koklamak bir sebeple çok zor günler geçireceğine, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, duygularının karşılığını alamayacağına tabir olunur.

Rüyada kurutulmuş reyhan görmek huzura ve rahata kavuşacağına, bazı adımlar atacağına, sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına delalettir.

Rüyada reyhan fidesi görmek işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına inanılır.

Rüyada reyhan görmek rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine yorulur.

Rüyada saksıda reyhan görmek keder yaşayacağına, uğranılan zararın paylaşılacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada reyhan dikmek sorunlarını çözeceğine, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments