Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada reyhan tarlası görmek

Rüyada reyhan tarlası görmek

Rüyada reyhan tarlası görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, dostlarını da iyi seçeceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına inanılır.

Rüyada reyhan tarlası gördüyseniz:

  • Bazı iş birliği veya ilişkilerinizi istediğiniz hale sokmanız gerekiyor.

Rüyada reyhan tarlası görmek yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Rüyada yeşil reyhan görmek hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, iş hayatında rahat edileceğine, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada reyhan ektiğini görmek artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, zenginliğinin artacağına, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına alamet eder.

Rüyada reyhan dikmek eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada reyhan tohumu görmek mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine yorulur.

Rüyada kurutulmuş reyhan görmek huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada reyhan çiçeği görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine alamet etmektedir.

Rüyada saksıda reyhan görmek toplumda itibar ve takdir toplanacağına, özgüveninde artış yaşanacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments