Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada reyhan koklamak

Rüyada reyhan koklamak

Rüyada reyhan koklamak zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına yorulur.

Rüyada reyhan koklamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda sizi zorlayan ya da iknaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada reyhan koklamak kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada reyhan fidesi görmek ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına rivayet eder.

Rüyada reyhan tohumu görmek birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil reyhan görmek makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine işaret eder.

Rüyada reyhan ektiğini görmek hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuru reyhan görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına alamet eder.

Rüyada reyhan tarlası görmek büyük fırsatların kapısını açacağına, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada reyhan koparmak yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments