Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli yumurta görmek

Rüyada renkli yumurta görmek

Rüyada renkli yumurta görmek sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, işlerinde yeni bir sayfa açacağına, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, borçlarını ödeyip kurtulacağına, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada renkli yumurta gördüyseniz:

  • Beni biraz ciddiye alanlar ne kadar haklı olduğumu anlayacaklar.

Rüyada renkli yumurta görmek kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi renkli yumurta görmek işlerin açılacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine delalet eder.

Rüyada ölen birinden yumurta almak dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine yorulur.

Rüyada yumurta ve tavuk görmek sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine yorulur.

Rüyada yüze yumurta sürmek kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok yumurta toplamak yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine işarettir.

Rüyada irili ufaklı yumurta görmek anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yılanın yumurtasını görmek bunun için sıkıntıya düşeceğine, geçim sıkıntısı yaşanacağına, her zaman iyilikleriyle anılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments