Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada irili ufaklı yumurta görmek

Rüyada irili ufaklı yumurta görmek

Rüyada irili ufaklı yumurta görmek çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine alamet eder.

Rüyada irili ufaklı yumurta gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınız size özel bir şey sunabilir.

Rüyada irili ufaklı yumurta görmek bekarlar için güzel bir evliliğe, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine işarettir.

Rüyada irili ufaklı yılan görmek ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, rakiplerine yenileceğine işarettir.

Rüyada irili ufaklı balık görmek sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, yüzünü güldüreceğine işarettir.

Rüyada irili ufaklı altın görmek ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ufak erkek çocuğu görmek ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine delalet eder.

Rüyada ufak yılan görmek askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine alamet eder.

Rüyada ufak yangın görmek kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada ufak ev görmek sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments