Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen birinden yumurta almak

Rüyada ölen birinden yumurta almak

Rüyada ölen birinden yumurta almak dertlerin biteceğine, istediklerini elde etmeyi başaracağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, işlerinin de bir düzene oturacağına, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına delalet eder.

Rüyada ölen birinden yumurta almak gördüyseniz:

  • Kafası karışık olan veya problemlerini dile getirmekte zorlanan kişileri dikkatle dinlemenizde veya anlamaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada yumurta içi görmek daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, sorumlu tutacağına, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına alamet eder.

Rüyada güvercin yumurtası toplamak ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına inanılır.

Rüyada beyaz güvercin ve yumurtasını görmek sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, huzura ve esenliğe kavuşacağına yorulur.

Rüyada zorla yumurta yemek başının belaya girmeyeceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına işarettir.

Rüyada suyun içinde yumurta görmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok büyük yumurta görmek kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada kırık yumurta sarısı görmek ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, kısaysa da ömrün kısa süreceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yumurtaya tuz atmak aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments