Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın yumurtasını görmek

Rüyada yılanın yumurtasını görmek

Rüyada yılanın yumurtasını görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, muradın yerine geleceğine, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada yılanın yumurtasını gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak için bazı fikirlerinizin revize edilmesi gerektiğinin farkına varabilir, çevrenizdeki kişilerle fikir alışverişinde bulunabilirsiniz.

Rüyada yılan yumurtası yemek geçiminin yerinde olacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden rüya sahibinin hasta olacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada yılan yumurtası görmek sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada yumurtadan yılan çıktığını görmek işlerin bir anda azalacağına, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına alamet eder.

Rüyada yılan ve yumurta görmek maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, işinde yükseleceğine, yönetici makamına geleceğine yorulur.

Rüyada yılan ve yumurtasını görmek aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılan yumurtası kırmak edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, sorunlarının sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılan yumurtaları görmek karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, para biriktirebileceğine, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yılanın yumurta yediğini görmek şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, zahmet veren işlerin artacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments