Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi renkli yumurta görmek

Rüyada mavi renkli yumurta görmek

Rüyada mavi renkli yumurta görmek iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına, güzel bir evlilik yaşanacağına, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, ortağından ayrılacağına, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, dertlerin biteceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına inanılır.

Rüyada mavi renkli yumurta gördüyseniz:

  • Bazı kişiler siz farkında olmadan arka planda size destek veriyor olabilirler.

Rüyada mavi renkli yumurta görmek uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine yorulur.

Rüyada mavi yumurta görmek hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, güvenli ve mutluluk dolu seyahate, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada renkli yumurta görmek eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına yorulur.

Rüyada mavi renkler görmek duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına rivayet eder.

Rüyada mavi renk seçmek çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına delalettir.

Rüyada mavi renkli güvercin görmek deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına delalet eder.

Rüyada mavi renk köpek görmek yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, işlerin bozulacağına, büyük zorluklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada mavi renk küpe görmek kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments