Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli televizyon görmek

Rüyada renkli televizyon görmek

Rüyada renkli televizyon görmek özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kirli işlere bulaşacağına, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine alamet eder.

Rüyada renkli televizyon gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarınızı sizin gözünüzle değerlendirebilmesini olası hale getirebilirsiniz.

Rüyada renkli televizyon görmek maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına yorulur.

Rüyada televizyon dolabı görmek yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına, büyük sıkıntıları olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada televizyonda kabeyi görmek iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada televizyon hediye almak Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına yorulur.

Rüyada çok televizyon görmek rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada televizyon tamircisi görmek muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına yorulur.

Rüyada televizyon çıkmak hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine delalettir.

Rüyada evde televizyon görmek huzurunun ve neşesinin bozulacağına, kazancının ve canın güvence altında olacağına, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments