Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz taşlı kolye görmek

Rüyada beyaz taşlı kolye görmek

Rüyada beyaz taşlı kolye görmek işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, işlerini yoluna sokacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz taşlı kolye gördüyseniz:

  • Zerafetiniz ilgi alanlarınızı paylaşan kişiler tarafından takdir edilebilir.

Rüyada beyaz taşlı kolye görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada renkli taşlı kolye görmek aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve rüya sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına işaret eder.

Rüyada gümüş taşlı kolye görmek önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı taşlı kolye görmek çok dikkat çekeceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına inanılır.

Rüyada yeşil taşlı kolye görmek toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına delalettir.

Rüyada kolye taşı görmek işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine işaret eder.

Rüyada mor taşlı kolye görmek hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, işlerin kara geçeceğine yorulur.

Rüyada siyah taşlı kolye takmak daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments