Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı şapka takmak

Rüyada kırmızı şapka takmak

Rüyada kırmızı şapka takmak ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, artık daha dikkatli davranacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, evdeki birinin yolculuk yapacağına, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına yorulur.

Rüyada kırmızı şapka takmak gördüyseniz:

  • Sizden faydalanmaya çalışan, yanlış yönlendiren veya yanıltıcı bilgiler veren kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada kırmızı şapka takmak dost ve akrabaların şaşırtılacağına, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, ortaklı işlere iştirak edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada örgü şapka takmak çalışkan bir kişi olunacağına, büyük bir makama geleceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına delalettir.

Rüyada kahverengi şapka takmak önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada süslü şapka takmak iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine delalet eder.

Rüyada asker şapkası takmak aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına işarettir.

Rüyada fötr şapka takmak ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, haramdan ve zinadan uzak duracağına, duygularının ön plana çıkacağına yorulur.

Rüyada mor şapka takmak girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada başa beyaz şapka takmak tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments