Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızarmış ördek görmek

Rüyada kızarmış ördek görmek

Rüyada kızarmış ördek görmek insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, hayatının ağzının tadına göre olacağına, imkanlarının genişleyeceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızarmış ördek gördüyseniz:

  • Kendi sebep olacağınız maddi zorluklarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kızarmış ördek görmek bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, asla gururundan ödün vermeyeceğine işarettir.

Rüyada kızarmış ördek yemek yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, sevinçli bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada ördek kakası görmek kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına işaret eder.

Rüyada uçan beyaz ördek görmek daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına alamet eder.

Rüyada çok sayıda ördek görmek emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, bir sebeple başka yollar aranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ördek öldürmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve rüya sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına tabir olunur.

Rüyada konuşan ördek görmek ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz ördek öldürmek başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments