Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı leblebi yemek

Rüyada sarı leblebi yemek

Rüyada sarı leblebi yemek alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, her zaman neşeli olacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına yorulur.

Rüyada sarı leblebi yemek gördüyseniz:

  • Belli konularda yardımcı olmak istediğiniz kişiler veya olaylar söz konusu olabilir.

Rüyada sarı leblebi yemek tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, bazı sorunlar ile karşılaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine alamet eder.

Rüyada sarı leblebi yediğini görmek koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz leblebi yemek büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, insanlar arasında yüceleceğine delalet etmektedir.

Rüyada leblebi yemek hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, hasret çekenlerin buluşacağına delalet etmektedir.

Rüyada tuzlu leblebi yemek maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, ekmeğin kesileceğine, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuru üzüm leblebi yemek sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine alamet eder.

Rüyada leblebi istemek herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada leblebi tozu görmek kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments