Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hırka çalmak

Rüyada hırka çalmak

Rüyada hırka çalmak bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, eksik olan yanının tamamlayacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hırka çalmak gördüyseniz:

  • Birçok şeyi abartılı olarak ele almaya meyillisiniz.

Rüyada hırka çalmak sorunlarına da çözümler bulacağına, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek hırkası görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi bebek hırkası görmek geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine delalettir.

Rüyada kahverengi hırka almak inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, işlerinin çoğalacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının hırkasını giymek kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun hırka giymek iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine alamet eder.

Rüyada evliya hırkası görmek sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kirli hırka görmek kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, bahtın açık olmasına, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments